Makuja ja muistoja Maxillissa

maxill

Viime viikonloppu oli harvinaisen tehokkaasti käytetty. Pubitreffien lisäksi suuntasimme Maxilliin, tilasimme kolmen ruokalajin illallisen ja pullon Rieslingiä. Vanhat kotikulmat tuoksuivat keväältä ja vuosien takaiset hulluttelut palasivat mieleen.

Asuimme silloin Jääkärinkadulla, 39-neliön yksiössä ja Marita naapuritalon-18 neliöisessä. Hankimme erittäin (epä)kätevät radiopuhelimet, joiden avulla koitimme huudella toisillemme viestejä. Eivät toimineet kauhean hyvin.

maxillmaxillmaxill maxill

Tuossa alhaalla se on, vanha kotiovi.  Siihen eteen tuli taskuparkattua pieni punainen Micra aina koulun jälkeen. Sisäpihalle piiloutui kaunis vanha puutalo, jota katselimme kahdesta etelään avautuvasta ikkunastamme. Kesällä oli törkeän kuuma, mutta minä rakastin aurinkoa sisällä. Milo asui ensimmäiset kolme viikkoansa täällä, sitten muutimme Kiloon.

jääkärinkatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *