Juhlia, ystäviä ja paljaita varpaita

_MG_5868_MG_5866 _MG_5869

Vietin sunnuntain paljain varpain, pukematta kunnon vaatteita koko päivään. Purimme saunan lauteet ja suunnittelimme kaikkea mahdollista keittiöstä kylpyhuoneeseen. Tytöt hakivat poikia ulos leikkimään ja koirat tuijottivat ja vinkuivat esteiden takana.

_MG_5886_MG_5872_MG_5881

Viikonloppu oli mukava. Perjantaina vietettiin Elinan synttäreitä ompelukerhon ja kuohuvan merkeissä. Miehet ja lapset ohjattiin yläkerran naapuriin ja kutsuttiin alas vasta lasten nukkumaanmenoaikaan. Juhlat jatkuivat vielä pitkälle yöhön ja seuraavan aamun luistelutreffit siirrettiin tulevaisuuteen. Pakkanenkin hävisi, joten eihän siellä märällä jäällä nyt..

_MG_5877_MG_5875 _MG_5887_MG_5894

Kokeilin eilen Safkaa 2 sydänsalaattireseptiä, hyvä tuli! Lauantaina herkuteltiinkin neljällä erilaisella itsetehdyllä pizzalla, kun Tuuli, Joni ja Leo olivat kylässä. Mieleeni jäi pyörimään Tuulin sanat siitä, että meillä on täällä aina niin hyvä fiilis. Ihanaa. Itse sitä näkee avatut seinät ja keittiön muovimaton, kaiken keskeneräisyyden ja kamojen paljouden. Mutta on täällä kyllä aina ihana tunnelma kun rakkaita tulee käymään. Ne tekee sen.

_MG_5898_MG_5889 _MG_5899

Eteenpäin, sano mummo lumessa, vai miten se ny meni.  Sähkömies irroitti tänään kiukaan ja illalla nähdään mahdollinen remppatyyppi. Yöllä voikin taas sukeltaa Pinterestin kuvien sekaan, kun uni ei tule ja pää käy ylikierroksilla..

 

Yksi kommentti kirjoitukselle “Juhlia, ystäviä ja paljaita varpaita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *