Valoa päin!

_MG_1637

Eletään vuoden pimeintä hetkeä, huomenna kelkka kääntyy kohti valoa. Minä olen se sekopää, jonka mielestä kevät alkaa tammikuussa, oli pakkasta ja lunta kuinka paljon vain. No niin, nyt ei ole kumpaakaan ei..

_MG_1648_MG_1644

Iltaisin on jotenkin herttaista tulla kotiin, kun vanhan lautan valot kiiluvat kohti kauppatoria ja majakka välkkyy saaressa. Vaikka aurinkoa ei ole kunnolla näkynyt aikoihin, on pieniä jouluvaloja kaikkialla.

_MG_1650 _MG_1652 _MG_1655

Meillä on kodin edessä valaistu kuusi ja linnoitustonttu toivottamassa kaikki tervetulleeksi saareen. Tontun reittiä pääsee seurailemaan infosta saatavan kartan avulla, mekin käytiin se läpi viime viikolla, suosittelen! Hauskaa puuhaa valoisan aikaan Suokissa.

_MG_1658_MG_1662

Siellä se kekkuloi tikapuilla ja arvuuttelee, tonttu 1/9. Pojat näkivät että se liikahti. Ei siis mikään turha tyyppi, kannattaa pysyä kiltisti! ;)

_MG_1666

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *