Puikoilla: Merinovillainen raitapipo

_MG_9713

Piipahdin eilen Hakaniemen Kauppahallissa hakemassa pari vyyhtiä unelmanpehmeää käsinvärjättyä Abuelitan merinovilla-silkki -lankaa ja  40cm ruusupuiset pyöröpuikot. Ajatuksena oli päästä neulomaan jo lauttamatkalla, mutta eihän sitä ehtinyt kuin keriä vyyhdit rullalle. Nyt on jo raitapipo puikoilla, ehkä kohta lapasetkin..

Tämä on se jokavuotinen herääminen, kun ostan sata kerää lankaa, kudon pari pipoa ja jemmaan loput kerät edellisten kaveriksi. Tulkoon pakkanen, olen valmis.

6 kommenttia kirjoitukselle “Puikoilla: Merinovillainen raitapipo

  1. ihania lankoja! mimmosella ohjeella teet itsellesi pipoja? oon paria ohjetta kokeillut, mutta niistä tulee aina jotenki kummallisen näkösiä :/

    • Noi langat on aivan ihania, mutta oli kyllä hintaakin! :) Materiaalina 60% merinovillaa ja 40% silkkiä, tuntuu taivaalliselta.

      Mäkin tein joskus ohjeesta pipon, eikä sekään onnistunut. Teen pari erilaista pipoa valmiiksi ja voin ilomielin jakaa ohjeet, jos niistä olisi sinulle apua! Palaan aiheeseen.

    • Haha, tää on tällaista kausittaista pikkujuttujen neulomista. Mäkin kadehdin niitä, jotka saavat ihania isoja juttuja aikaiseksi.. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *