Lepakkonäyttely ja luuranko kaapissa

_MG_9550_MG_9549_MG_9564

Viime vapaapäivänä astelimme luiden ja lepakoiden keskelle.

Luonnontieteellisessä museossa on pysyvien näyttelyiden lisäksi meneillään lepakkonäyttely, jossa sai testata kuinka kovaa lepakko kuulee, ja nähdä mitä eri lepakkolajit syövät. Vampyyrilepakolle oli katettu shottilasiin verta, lajitovereille mm. hyönteisiä, hedelmiä ja siitepölyä.

_MG_9551_MG_9556

Osa näyttelyistä tuli kaahattua melko nopsaa läpi, osaa tutkittiin tarkemmin. Siisteintä poikien mielestä oli tietysti asiat joihin sai koskea. Luurankokin löytyi kaapista, maailman vaarallisimman eläimen sellainen.

_MG_9557_MG_9559

4 kommenttia kirjoitukselle “Lepakkonäyttely ja luuranko kaapissa

  1. Ei hitto toi on hieno paikka! En oo yhtään pahoillani että oon pian menossa sinne kuvaamaan myös. Voisi ottaa pari noista luurangoista tänne kotiinkin;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *