Kilpavarustelua

_F9D8824_F9D8846

Olen viettänyt tänään pitkän tovin nenä kiinni ruudussa. Ensin aloin karsia vanhoja turha kuvia, jotka täyttävät kolme kovalevyä äärimmilleen. Olisi huomattavasti helpompaa tehdä sama työ pienin väliajoin, mutta kun ei, niin sitten siihen ryhtyy vasta kun yhtään uutta kuvaa ei enää mahdu talteen. Hommaa hidastaa toki vielä vanhojen kuvien aiheuttama muistelun tulva ja huonojenkin kuvien tunnearvo. Arkistoista löytyi kuvia, jotka oli otettu lainalinssillä ja minut valtasi tietenkin pakkomielle saada oma samanlainen optiikka.

_F9D8832

Loppuaika menikin sitten siihen, että vertailin hintoja ja osamaksuerien määrää verkkokaupoissa, päätyen kuitenkin vielä odottamaan. Perkele. Nämä tällaiset yllättävät tarpeet vievät kamalasti aikaa, vaivaa ja rahaa. Ei mahda mitään, kauaa en jaksa odottaa. Seuraavaksi siirryn veikkauksen sivuille..

_MG_6888

2 kommenttia kirjoitukselle “Kilpavarustelua

  1. Hei nyt kun mainitsit niin mikä olisi tällaiselle taviskuvaajalle hyvä seuraava putki? Löytyy Canonin EOS 400D ja siihen se ihan perusputki, 18-55mm. Jotain ekstraa kaipaisi. Kuvailen vähän kaikenlaista, mutta nyt olisi in lapsen (5kk) kuvaaminen.
    Jos vaikka monen vuoden haaveilun jälkeen raaskisi sijoittaa itseensäkin veronpalautuksia..

    • Moikka Nellyssi! Yksi peruslinssi, jota on helppo suositella, on Canonin 50mm f1.4. Sillä saat varmasti ihania kuvia lapsestasi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *