Bloggarit Kiseleffissä

_MG_9570

Tulevana torstaina 21.11. Kiseleffin kauppiastalossa tapahtuu; paikalle saapuu joukko lahjakkaita bloggareita keskustelemaan blogimaailman ajankohtaisista aiheista, kuten blogien sisältömarkkinoinnista markkinointimurroksen vaikutuksesta blogeihin, blogien kaupallisuudesta ja bloggarin roolista mediasisällön tuottajana.

_MG_9582

Blogipaneelissa puhujina Outi PyyStella Harasek, Katja Lahti, Jussi MäntysaariEmmi-Liia Sjöholm ja Hanne Valtari. Keskustelua vetää Anu Harkki ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aikataulu:

Ovet avautuvat
17.30

Paneelikeskustelu alkaa
18.00

Illanvietto liikkeissä
19.00 – 21.00

Meikä siirtyy paneelin jälkeen  Globe Hopen myymälään, jossa paikalla myös naistenmalliston suunnittelija Piia Hänninen ja kansainvälistymisestä vastaava liiketoimintajohtaja Taru Aalto. Kuohuvaakin on. Kivaa jos nähdään siellä!

Ilmoittaudu tapahtumaan Facebook-sivun kautta: https://www.facebook.com/events/679719512047905

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *