8 kommenttia kirjoitukselle “Maailman kaunein pöytä

 1. Voi, oon huokaillut noiden pöytien perään jo tovin… Jos remonttibudjetista jää yli, menee moinen tilaukseen. :)

 2. Eih, jos tuo on se mikä luulen, niin se todellakin on Maailman Kaunein Pöytä!! Onko tuolla Larussa ihan liike jossa noita pääsee hypistelemään? (Ihan ku en vois suoraan Custom Woodista kysyä…) Ilmeisesti tekevät asiakkaan mittojen mukaan lopullisen pöydän, mutta olis ihana nähdä tuo livenä ennen kuin sijoittaa. Ja pakko sanoa ettei kyllä ole mun mielestä edes kallis, kun on suomalaista designia ja työtä, kierrätysosista valmistettu ja vaikuttaa hyvinkin pitkäikäiseltä. Ja niiiin kaunis! Sopii varmasti teidän kämppään kuin nakutettu! Meidän kodista en oo ihan niin varma, mutta pistetään sitten muu koti muuttumaan pöydän mukaan… ;)

  • Toi on kyllä niin kaunis. Hitto kun en ole nyt varma missä kaikkialla noita pääsisi katsomaan, otan selvää. Larussa on enemmänkin sellainen paja, ei myyntitilaa.

   Uuh, onkohan monellakin sellainen luulo, että meidän koti on kovin kaunis.. Ei se ole, se on äärettömän huonokuntoinen. Pöytä on kauneinta meidän kodissa. :)

  • Hiihaa, kysyin Janilta, ja Erottajan Design Forum Shopistahan tuo löytyi livenä. Kävin katsomassa ja kas, nyt on sellainen tilauksessa tähänkin osoitteeseen! Kiitos sulle loppusysäyksestä – oon tuota pöytää kuolannut siitä saakka kun Custom Woodin nimeen ekan kerran törmäsin sun tai Stellan blogissa. Ja nyt kun tuo näyttäis Just Siltä Samalta pöydältä, niin oli pakko pistää haaveet toteutukseen.

   Toi oman kodin kauneus on muuten jännä juttu: Vaikka rakastankin omaa kotiani, niin oon tosi usein sitä mieltä, että se kaipais vähän päivittämistä paitsi sisustuksessa (miten niin parikymppisenä reilireissulta ostettu hippilakana ei toimis läpi koko elämän olkkarin seinävaatteena?) niin myös pinnoissa (voi kun viitsiskin nähä vuokrakämpän kanssa sen vaivan, että hiois ja lakkais lautalattiat, repis kulahtaneet tapetit hittoon jnejne.), niin silti lähes jokainen meillä ekaa kertaa vieraileva huokaisee että ”voi kun teillä on ihana kämppä!” :) Tosin en tiedä pitäiskö se jatkolause ”Ihan teidän näköinen!” ottaa kohteliaisuutena vai tahattomana loukkauksena…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *