Lempeitä aamuja ja sähköisiä sivuja

_MG_3849 _MG_3868

Riippukeinussa olo on turvallinen. Vieressä aamukahvi ja sylissä kokonainen kirjahylly, eikä keinu silti ratkea. Blogiyhteistyöni Elisa Kirjan kanssa starttasi kesällä ja pääsin sen myötä tutustumaan sähköisten kirjojen koukuttavaan maailmaan. Olen ladannut hyllyyni niin e-kirjoja kuin äänikirjoja, ja löytänyt molemmille omat aikansa ja paikkansa. Elokuun tarjouskirjana oleva Reijo Mäen Vares – Black Jack oli pakko ostaa jo ihan vain tapahtumapaikan perusteella, sillä ensimmäisen luvun tapahtumat alkavat Turun Kupittaan Cittarin parkkipaikalta. Morjes. Sinne olen tohkeissani pysäköinyt pientä punaista Micraani 18 -vuotiaana ja suunnannut ruokaostoksille kyseiseen markettiin. Härkösen tuotantoa taas aion lukea syksyn mittaan niin paljon kun ehdin, sillä kesällä lukemani Ei kiitos oli kirjailijan tyyliin mielettömän hauska ja koukuttava (vaikka loppuikin ihan kesken!).

Elisa tarjosi minulle kolme ilmaista kirjakoodia ja Samsungin tabletin lukulaitteeksi. Koodeista olen käyttänyt vasta yhden, sillä edullisimmat kirjat olen napannut mielummin kätevälle kuukausilaskulle. Koodeja on tarjolla vielä lisääkin; dorit1 koodilla saa maksutta yhden Long Play -artikkelin (uusin, eli Malmivaara ei sisälly diiliin) ja koodilla dorit2 saa 10% alennusta kaikista normaalihintaisista kirjoista elokuun loppuun asti.

Lämpimät suositukseni sähköisten kirjojen puolesta, minä olen jo täysi sekakäyttäjä, kuten myös ihana Katja itseään kutsuu.

_MG_3910 _MG_3917_MG_3925-2

2 kommenttia kirjoitukselle “Lempeitä aamuja ja sähköisiä sivuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *