Jännitystä juoksulenkille

Yhteistyössä Elisa Kirja_04A7237IMG_7746

Olen kuunnellut elämäni ensimmäisen äänikirjan! Latasin Jarkko Sipilän Valepoliisin omaan kirjahyllyyni ja Elisa Kirja appsin puhelimeen ja lähdin kirja korvissa lenkille. Kokemus oli ihan uusi, olen aina luullut etten voi juosta ilman musiikkia!

IMG_7766

Vaikeinta oli keskittyä oikeasti kuuntelemaan. Musiikkia kun voi kuunnella muissa mietteissä, mutta kirjaan pitää oikeasti keskittyä. Veikko Honkasen lukijaääni oli mielettömän hyvä ja sain itseni sata kertaa kiinni siitä, että kuuntelin ääntä musiikkina enkä sanoina. Veikko höpisi pehmeällä äänellä korviin ja minä mietin seuraavan päivän menoja ja edellisen muistoja. Sitten sai taas kelata taakse päin.

IMG_7680IMG_7765

Parhaimmillaan äänikirja vei mukanaan ja lenkkiä oli jatkettava kuullakseen lisää. Valepoliisi kirjana oli ehkä väärä valinta meikäläisen ensimmäiseksi äänikirjaksi, sillä dekkareihin tottumattomana haaveilijana sekoilin pienissäkin juonenkäänteissä. Henkilöistä puhuttiin sukunimillä ja minä tipahtelin kartalta että kuka niistä nyt oli ruumis ja kuka poliisi. Puhuisivat etunimillä, perkele. Ja kyllä, voin helposti katsoa saman leffan kahdesti tajuamatta sitä.

IMG_7681IMG_7771

Omppuja lenkkituliaisiksi. Tein piirakkaa ja jäin hikoilusta selkeästi miinuksen puolelle..

IMG_7684

Vielä on elokuuta jäljellä, muistakaa käyttää ale – ja ilmaiskoodit hyväksenne ennen kuunvaihdetta! Koodilla dorit1 maksuton Long Play artikkeli ja koodilla dorit2 10% alennus normaalihintaisista kirjoista Elisa Kirja -palvelussa!

2 kommenttia kirjoitukselle “Jännitystä juoksulenkille

  1. Ihania kuvia! Äänikirjat ovat aika vieras juttu, pitänee kokeilla. Sitä jäin miettimään, että mahdatko olla satakuntalaisia alunperin? Käytät sanaa ketä kun olisi kuka paikallaan. Ketä on satakunnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *