Ainoa paikkani auringossa

Kuten alkuviikosta mainitsin, on aika jutella. Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä (heh heh) saattaneet huomata nimenvaihdoksen bannerissa. Tämä juontuu siitä, että päätin lopettaa bloggaamiseni Helsingin Sanomiin ja palata yhden ikioman blogin taktiikkaan. Paikka auringossa on tämän blogin alkuperäinen nimi, joten jatkakoon se eloaan tässä osoitteessa. Paspartuu.fi ja edelleen myös blog.doritsalutskij.fi ohjaavat molemmat tänne. Lukulistoille nimi ja osoite kandee vaihtaa oikeaksi. :)

Tämä tarkoittaa käytännössä siis enemmän postauksia yhteen paikkaan. Itselläni on maailman paras mieli ja puhkun intoa ja ideoita! Kauan sitä mietin ja stressasin, mutta nyt uskon päätöksen olevan juuri oikea ja olo on kotoisa.

Meikkiksen löytää nyt Blogilistalta, Bloglovin’ista (lähetin ylläpidolle viestiä osoitteenvaihdoksesta, saattaa mennä hetki), Facebookista, InstagramistaPinterestistä ja Suomenlinnasta!

_MG_8939.jpg_effected-001

Ihanaa kun olette mukana murut. Muisk!

19 kommenttia kirjoitukselle “Ainoa paikkani auringossa

  1. Voi mikä kaunotar! Mä oon löytänyt tän sun ihanan blogin vasta lähiaikoina joidenkin kivojen juttujen, joten en oo perillä vanhoista kuvisoista mutta varmasti mahtava päätös. Pian nähdään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *