Purkkimania

_04A4096_04A4090_04A4094_04A4091 _04A4100

Kaikelle pitää olla oma purkkinsa, rakastan purkkeja! Mitä enemmän saa näpertää kahvinsa eteen, sen parempi. Ilman kolinaa ei voi tapahtua mitään ja olisi tylsää.

Peltipurkit Perobasta, maustepurkit Pinosta ja isot lasiset Ikeasta.

Tiesittekö muuten, että kuukauden kuluttua helsinkiläisiä hemmotellaan myös ihka omalla Granit-myymälällä! Hurraa! Ei enää laivamatkoja myrskyssä!

17 kommenttia kirjoitukselle “Purkkimania

 1. Ihanat,ihanat,ihanat!!! Niin hienoja noi peltipurkit.
  Onko teillä joku uusi avohylly siellä? Mä niin haaveilen keittiön avohyllystä uuteen kotiin sitten joskus.
  Vitsi me ei olla käyty teillä pitkään aikaan.

  • Eiks oo! Noi on kyllä ihan varmaan ollu silloin jo, kun ootte käyny täällä. Ostin ne aika pian muuton jälkeen.. MUTTA oon tuunannut sen meidän keittiön hyllykön, sudin liitutaulumaalia taustaksi, niin kaikki tulee kauniimmin esiin. :)

  • Tästä voimme päätellä, että juomme Clipperiä ja että meillä kuluu ”hunajaa ja muuta makeaa” enemmän kuin mausteita.

  • Niin, tai sit vaikka silleen, et ei oo pikkurahasta puutetta… Niin paljon on otsikon mukaista ”purkkimania” ettei kannet mahdu kiinni… Aatteleppa miten paljon enemmän tulis kolinaa jos kannet olis lukossa… Sitähän sää halusit?

 2. Ihania purnukoita!!

  Milloinhan me saatais aikaiseks tulla teillepäin?! Ja mun pitäis tilata Valokuvaaja Salutskij kuvailemaan poikia..

  Halit!

 3. Oo! Ihania purkkeja! Mä rakastan kaikkia kauniita säilytysastioita. Ostin just huikeen lasipurkin kahville ja hykertelin innoissani. Mies totesi, että ”Jaahas, taas uusi purkki. Nyt oot purkkien ostokiellossa ainakin kuukauden.” :D

 4. Onpas tosi kivoja, kenties saan intoa näiden avulla kevätsiivoukseen. Jotain tällaista purkittamista olisi kyllä luvassa täälläkin. Ja myös täällä odotellaan Granitin aukeamista innolla. Myös nuo Peroban peltipurkit on tosi kivoja, pitää ehkä vierailla sielläkin… :)

 5. Voih, nuo Peroban peltipurkit on ihan täydellisiä! Juuri tuollaisia oon etsinyt iät kaiket. Harmi, ettei niitä näytä olevan Peroban nettikaupassa:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *