Köhää

Molemmat pojat yskii, Milolla on vähän lämpöäkin. Pidettiin saikkupäivä päikystä, kuten luultavasti huomennakin. Pojat ovat pelanneet koko päivän iPadilla ja katsoneet lastenohjelmia, minä oon koittanut tehdä edes vähän töitä.

 _MG_8330_MG_8323 _MG_8335 _MG_8355 _MG_8356_MG_8339 _MG_8357

Nyt pitäisi koputtaa puuta, mutta itse en ole ollut koko talvena kipeä. En edes muista koska. Viaporin juoksun jätin lokakuussa väliin kurkkukivun takia, muttei se silloinkaan siitä mihinkään pahentunut.

Ollaan kiskottu tyrnishotteja päivittäin. Kuin myös probiootteja ja kunnon satsit D-vitamiinia. Ja Smoothieta, kaiken maailman jauheilla. Haluan uskoa, että niillä on ollut vaikutusta mun terveyteen. Ihan sama mikä totuus on.

2 kommenttia kirjoitukselle “Köhää

 1. Mekin ollaan flunssassa täällä.
  Hitsi vie, mun pitää kokeilla tota tyrniä. Mistä ostat sitä?
  Ja mitä jauheita?

  • Voi muru, voimia teillekin flunssaan! Tyrniä saa ihan peruskaupoista, paitsi ei tietty meidän Siwasta, joten joudun kantamaan ne helkkarin lasipullot mantereelta. Mutta siis 100% makeuttamatonta tavaraa, olen huijannut pojatkin juomaan sitä, tyyliin kumpi uskaltaa? Nyt ne juo kummatkin!

   Smoothien joukkoon heitän macaa (esim. lifestä tai ruohonjuuresta), papuproteiinia (sama ku edellä) ja pellavansiemenrouhetta (peruskaupasta). Ja usein myös avocadoa, kun pojat ei sitä muuten syö. Ja pähkinöitä, niitä menee kyl ihan raakanakin paljon. Sit jotain pakkasmarjoja ja maustamatonta jugurttii. Ja ai että, mun suosikkismoothie on kyllä Jungle juice barin Green Hornet. Se on TÖR-KEEN hyvää! Pitäis itekki koklaa.

   Niin. Olen täällä terveenä sairaiden joukossa. On vähän juttuseuran puutetta näköjään.. :D

   edit. MEIDÄN SIWAAN ON TULLUT TYRNIMEHUA!! Kannatti vinkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *