Aim päk!

Hei ihanat! Minul on ollut ikävä tänne, joten aion tehdä paluun uudella nimellä. Olen tunnetusti mielettömän huono keksimään nimiä, molempien poikienkin nimet annettiin vasta kaksi kuukautta syntymästä, joten ajattelin pyytää apua teiltä, mikäli tänne vielä joku eksyy.. :)

Haluaisin nimen sopivan moneen; ei liian lapsellinen, vaikka lapset pääosaa täällä vetävätkin. Positiivinen, muttei liian siirappinen. Ehkä valokuvaukseen liittyvä(ehkä ei). Hmm.  Kuvaan bannerikuvan kun nimi on keksitty. Jeh!

Ehdotuksia saa jättää kommenttilootaan, kiitos!!

 

EDIT: Vuoden Hesarille kirjoittelun jälkeen palasin takaisin omaan osoitteeseen ja otin Paikka auringossa -nimen mukaani. 

10 kommenttia kirjoitukselle “Aim päk!

 1. Hienoa, että palasit tänne! Aina silloin tällöin käyn kuviasi ihastelemassa ja mielestäni tämä blogi on jotenkin kivempi muodoltaan, kuin Hesarin.

  • Kivaa palata! Olen kovin tyytyväinen paikastani Hesarilla, mutta tämä on vähän erilainen. Oma.

   Parasta on saada molemmat!

 2. Pysyykö Hesarin blogi kuitenkin myös?
  Mietin yöllä nimiä, kun uni ei tullut. Ei tullut mitään järkevää mieleen. Jatkan pohtimista. Pusut!

 3. Passepartout? Liittyy valokuvaukseenkin, suora käännös ranskasta ”käy kaikkialle”, ja hahmo piirrettyversionakin (lapset :) tehdystä Maailman ympäri 80 päivässä. No emmä tiiä, ehkä ihan tyhmä. :D Palaan jos saan muita neronleimauksia.

  Mut hei ihanaa! Kirjotaks nyt sitte kahta blogia, tätä ja Hesaria? Onneks en poistanu tätäkään Readerista, niin pääsee heti mukaan! Munki pitäis taas ryhdistäytyä, olis niin paljo kaikkia juttuja mitä haluais kirjotella talteen, mut ei vaan saa aikaseks. Oon miettiny jopa ipadin ostamista sillä varjolla et voisin naputella sillä blogia kotisohvalla.. :)

  Halauksia teille saareen, ja olipa muuten kiva törmätä livenä tuossa taannoin, elokuvatunnelmissa. :)

  • Kati… Toi on aivan ihana nimiehdotus! Meni suoraan kärkeen ja jäi muhimaan mieleen. Tonikin tossa nyökkäilee kun hihkun. :D Sit ois Paikka auringossa ja Passepartout, sopivat yhteenkin! Pitää vaan oppia kirjoittamaan se ilman mietintää.

   Juu, nyt on kaksi blogia. Kivaa, ettet vielä ollut poistanut. Ehkä mä mainitsen paluuni vaivihkaa uudessakin blogissa, mutta muuten saavat pysyä erillään.

   Hei iPadin kanssa bloggaaminen on turha ajatus. Ainakin ilman erillistä näppistä. Meillä on se vehje, eikä se ihan niin tarpeellinen ole, mitä ensin ajatteli.. Lähinnä siitä kuunnellaan musaa ja selataan blogeja ja pelataan pelejä.. Mut tää nyt tietty on vaan mun kokemus.

   Kiitos halauksista, oli tosiaan mukava törmätä ihan oikeasti!

 4. Eikä…Mä sain viime yönä unen ja valveen rajamaastossa jonkun kuningasidean blogin nimestä. Se oli niin hyvä, etten meinannut kestää.

  Aamulla en enää muistanut sitä. Muistan jotain pientä, mutta varsinaista nimeä en muista. Jotenkin musta tuntuu, että ei se oikeasti edes ollut niin loistokas. Sellainen uniaivoidea…

 5. Ihanaa että oot palannut myös tänne! Voisin tuijotella kaikkia sun kuvia ikuisuuden.. jos siis ehtisin :) Hyvä uusi nimi toimii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *