Kaksi pientä elefanttia..

Kävin pari viikkoa sitten ostamassa pojille uudet lakanat. Aapat ovat meillä jo pehmenneet ihanasti käytössä, nyt on norsujen vuoro. Muistaisin jostain lukeneeni, että keltaista väriä saa vain kesän ajan, sininen jatkaa yli syksyn. Saatan olla väärässäkin..

Siellä ne pienet nyt tuhisevat, elefanttien keskellä. Kiva päivä takana. Kotona on ihana rauha, Toni on treeneissä(hah, lauantain ”treenit”) ja minä kohta viinilasi kädessä sohvalla. Huomista odotellen, trallallaa! Näin jo vilauksen maailman ihanimmasta kortista ja meinasin haljeta. Siinä sanottiin, että äiti leikkii isin kanssa ja on hyvä tiskaamaan! :)

2 kommenttia kirjoitukselle “Kaksi pientä elefanttia..

  1. Oi! Tuo kangas on anoppikokelaani printtiä, jonka hän on opiskelijana tehnyt Finlaysonille. Ja nyt kuosi on uustuotannossa jälleen! Meiltä löytyy pikkuprinssin huoneesta sama päiväpeite sinisenä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *