Kulissien takana

Minäpä paljastan teille nyt vähän totuuksia kodistamme. Joillakin muutto sujuu päivässä, toisilla se vie pitkälle toista kuukautta.. Joillakin on aina siistiä, toisilla ei ikinä. Arvaan että Laura putoaa penkiltä nähdessään nämä kuvaparit! :D

Makkari

Olkkari I (se on avocadon kivi)

Eteinen

Lastenhuone

Olkkari II

Onhan tässä pientä puuhaa vielä, hahah! Kamojen järjestelyn lisäksi maalataan monta seinää, päälystetään sohva räsymatolla, tehdään lastenhuoneesta Totoromaailma maalaamalla seinät täysin uuteen uskoon ja hankitaan meille molemmille työpöydät, jottei tarvitse työskennellä pihapöydällä. Noin niinkun aluksi. :)

Nyt taidan laittaa hihat heilumaan, sillä sain vuorokauden OMAA AIKAA, poikien lähdettyä käymään Porissa!

Mahtavaa pääsiäistä, kamut!!

23 kommenttia kirjoitukselle “Kulissien takana

 1. Hiya! Ihanasti sisustettua jo! Miten tuo makkarin säkki-kasvi-härdelli on toteutettu? Olen miettinyt ittelleni saman tapaista olkkariin. :)

  • Buahahah, sisustettu joo! :D

   Löysin tollaisia säkkejä Sellon yhdestä kukkakaupasta. Ostin pari ja taidan hakea vielä pari lisääkin! Niissä on siis muovisisus, joten säkki toimii suojaruukkuna. Koukulla seinään, napu napu. :)

 2. Ihania kuvia! Meidän koti kuuluu niihin ”melkein aina siistiä” -tapauksiin, enimmäkseen puolisoni takia tosin. :D Silti teillä näyttää oikein mukavalta. Tuosta tulee vielä tosi kiva koti. Mikä upea lattiakin!

  • Oih, kateus! :)

   Meidän koti kuului ennen lapsia just niihin ”aina siistiä -koteihin” ja se siivousnatsi olin minä! Hahah! Enää ei ole toivoakaan, täällä elää niin monta apinaa. Yhden kanssa silloin vielä pärjäsin. ;)

 3. No haloo höntti! Tukevasti pysyi kuule ahteri tuolissa koko selailun ajan :D Näyttää ihanalta sotkusta huolimatta. Koska päästään kylään?

  • Ai pysyi, siistii! :D

   Ja arvaas mitä, no että ei siihen vaadittu kun tää vuorokausi, niin nyt meillä on aikast siistiä! Pojat olivat ihan innoissaan palatessaan kotiin. Tulkaa meidän reissun jälkeen, lähdetään pe 13 ja palataan ma 16 yöllä!

 4. Ihanaa, että joku näyttää blogissa tätä arkirealismiakin, ei aina vain sliipattuja ja yliviimeisteltyjä sisustuksia.

  Tässä kehussa on oma lehmä ojassa: mekin muutettiin pari kuukautta sitten, ja sitten syntyikin yllätyskeskonen. :) Koti on juuri sen näköinen. Nyt ollaan kotona taas ja järjestellään paikkoja nurkka kerrallaan. Ja aion todellakin vedota synnytykseen ainakin vuoden loppuun kun tulee puhe epäjärjestyksestä!

  • Oih, lämpimät onnittelut pienestä! Ja siis todellakin, synnytys ja vauva nyt yleensäkin on ihan hyvä syy kodin sotkuisuuteen. :)

   Tsemppiä vauva-arkeen, se on yllättävän voimiavievää!

 5. :D Siis niin mieletön kuvasarja!! Hienoa että joku uskaltaa myöntää kotinsa olevan sekainen. Meillä on kyllä kotona useimmiten hyvin sekaista, ja oonkin miettinyt, miten lapsiperhekodeista voi saada blogeihin niin kauniita ja seesteisiä kuvia. Heh, tuolla lailla siis! ;) Rajataan vain oikein.

  Ja hei ”raskauskilot” on raskauskiloja niin kauan kuin päästään lähtöpainoon. :D Ainakin mie haluan ajatella niin.

  Teidän koti on ihana. Ja te ootte ihanii! <3

  • Hihhihii! Kyllä vain, rajaamalla saa yllättävän kaunista aikaiseksi! :D Nyt meillä on jopa semisiistiä, vaikka siis työskentelen edelleen tässä puutarhapöydällä ja jatkojohtolaatikko tönöttää edelleen sohvan vieressä ym ym.. Puuhaa riittää! Ja joka ainut päivä roudaan jotakin kummallista kaupungilta kotiin, lauttamiehet varmaan keksivät musta jo vitsejä.. ;)

   Ite oot ihana, SuskiV.!

 6. Kiitti kutsusta, tulemme mielellämme :) Pikkuisen kans käydään aina silloin tällöin siellä suunnalla, kun omat nurkat alkaa kyllästyttään! Ollanpas yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *