10 kommenttia kirjoitukselle “Kotona

 1. Hei, oon seuraillut blogiasi jonkin aikaa, ja nyt täytyy kyllä sanoa, että oon tosi onnellinen puolestanne. :) Tosi paljon onnea uuteen kotiin ja iloa arkeen, mahtava juttu että ihania asioita tapahtuu. :)

  • Kiitos ihan hirveästi! Sait hyvän mielen tänne kaaoksen keskelle! Puran vähintään yhden laatikon kommenttisi voimalla! :)

 2. Komppaan Saaraa. Vaikka olen vain blogin lukija, niin ihan käsittämättömän onnellinen teidän puolestanne! Ihan fiiliksissä olin muuttouutisista ja muista onnellisuuksista :) (En tiedä kuulostaako hyvältä vai hullulta…) Onnea ja iloa, rakkautta ja hienoja tulevia muistoja uuteen kotiin!

  Ja sanonpas tähän ryöpytykseen senkin, että pidän kovin Paikasta auringossa. Aina tulee hyvä mieli kuvista (erityisesti!) ja kirjoituksista – jopa silloin kun sulla on paha mieli, kun kirjoitat siitäkin niin hyvin ;)

  • Oih, kiitos! Et kuulosta hullulta, muhun uppoaa aina kaikki tollainen! :) Käyn päivittäin katsomassa kommentit, vaikken aina heti vastailekaan. Näistä tulee niin hyvä mieli! Kiitos A!

 3. Heippatirallaa!

  Onnea uuteen kotiin koko perheelle täältä ex-kotinurkilta! ;)

  Teille tulee sinne ihan varmasti aivan ihana koti, sellainen ”paikka auringossa” -todellakin! Kaikkea hyvää teille jokaiselle!

  -M-

  • Oioioioi!! Kiitos kultainen M! Ulkona paistaa aurinko, mutta mä elän vielä ”paikka pölyssä” täällä sisällä. Nooh, pikkuhiljaa..

   Toivon niin, että nähdään taas pian!

   Ja kivaa kun uskaltauduit! ;)

 4. Mahtavaa, että olette pääseet sinne uuteen kotoon! Onnea ja aurinkoa kovasti :) Kun olette ehtineet asettua, pitää ottaa vauva kainaloon ja tulla käymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *