5 kommenttia kirjoitukselle “Irvistyksiä

 1. Ihanat kuvat :) Piti huhuilla: miten teidän lapset on suhtautuneet muuttoon ja uuteen paikkaan nyt kun on mennyt vähän aikaa? Meillä kenties edessä muutto uuteen kaupunkiin ja nyt jo vatsaa vääntää tieto, että pitää viisivuotiaalle kertoa asiasta… Uskon, että ilahtuukin mutta silti. Tulee ”huono äiti” -fiilikset pintaan. Muutto on osa suurempaa kokonaisuutta, uskon että se on meidän kannalta pidemmän päälle hyvä juttu. Mutta silti. :) Hyvää kevättä!

  • Mun täytyy kyllä sanoa, että on mennyt aivan loistavasti poikien osalta tämä muutto! Paljolti siihen tietysti vaikuttaa myös meidän omat fiilikset. Meillä on niin vahva tunne ja olo siitä, että parempaan päin mentiin, vaikka mikään ei täällä ole vielä edes valmista.. :) Kaikki tuntuu silti niin omalta.

   Tottakai lapsilla on välillä ikävä esim. vanhaa ja tuttua päiväkotia ja tuttuja naapureita, mutta täällä on ollut niin lämmin vastaanotto, että uuteen tutustuminen on ollut helppoa.

   Tsemppiä teille tulevaan! Koita itse asennoitua siihen positiivisesti, niin lapsi vaistoaa sen susta. Hyvin se menee! :)

 2. … ja nyt, ikuisuudelta tuntuneen parin viikon kuluttua totean: löysimme kodin ja tytär sai paikan toivotusta eskarista. Onnen määrä on sellanen, että ei olis pitänyt aamulla laittaa ripsiin väriä :)

  Kiitos tsemppauksesta!

  • VOI MAHTAVAA!!!! Onnea tuhat kiloa!

   Pystyn niin samaistumaan tuohon onneen lapsen hoitopaikasta. Sillä on iha hirmu suuri merkitys, millaisessa paikassa lapsi päivänsä viettää. Onnea vielä! Ja halaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *