Valitusvirsi

Okei, voin kertoa että jo alkaa maistua puulta tämä kamojen pakkaaminen. Kämppä on kaaoksessa, nukumme patjoilla olkkarissa ja pikkumakkari täyttyy muuttolaatikoista. Ja vaikka kuinka pakkaa, mitään ei näytä häviävän. Toivotonta. Päätin pitää viikon tauon herkuttomassa kuurissani ja olla stressaamatta ruokavaliosta muuton ajan. Pala rivi suklaata tasaisin väliajoin antaa kummasti potkua muuttopuuhiin! ;)

Pojilla on huomenna viimeinen hoitopäivä nykyisessä päiväkodissaan ja ylihuomenna kuskaan ne mammalle Turkuun. Pääsevät pois laatikkokaaoksesta ja me saamme rauhan kolistella vaikka läpi yön. Perjantaina saapuu valtava auto miehineen ja hoidamme koko hässäkän kuntoon iltapäivään mennessä. Samana iltana otamme muuttovapaan hetken ja suuntaamme Nosturiin Pariisin Kevään levyjulkkareihin. Sitä odotellessa..

10 kommenttia kirjoitukselle “Valitusvirsi

 1. Jaksaa jaksaa! Tiedän että pakkaaminen on syvältä, mutta uudessa kodissa on ihana alkaa laittaa tavaroita paikoilleen.
  Ja todellakin muuttoon tarvitaan suklaata – haloo!

 2. Hurjasti voimia muuttoon!

  Miten muuten onnistuu muutto saareen noin kaytannossa, paaseeko perille muuttoautolla jollain lautalla vai meneeko kasinkannettavaksi? Joskus kuulin etta sinne olisi joku merenalainen tunnelikin ambulansseille ym. lieneeko totta.

  • Kiitos, sitä tarvitaan!

   Katajanokalta kulkee arkipäivisin iso huoltolautta, johon mahtuu ison auton kanssa. Siihen meillä on paikka varattuna perjantaina. Ilmainen risteilyhän se ei toki ole..

   Ja totta, huoltotunneli löytyy, mutta sitä saavat käyttää ainoastaan hälytysajoneuvot. Lautathan eivät kulje läpi yön, joten hyvä että jostain pääsee apu tarvittaessa paikalle.

 3. Tsemppiä, tsemppiä, tsemppiä! Meidänkin muutto siintää parin viikon päässä (KYL-LÄ!), ja vielä on uudessa tukikohtassa mm. yksi vessa remontoimatta…
  Tässä meidän muutossa on sentään se luksusta, että muuttomatka mitataan korkeintaan sadoissa metreissä. Ajateltiin muuttaa huone kerrallaan, jotta säästyttäisiin tolta laatikkokaaokselta.

  Voin vaan kuvitella, millainen projekti on muuttaa mantereelta saareen :D Mutta ihan taatusti kaiken vaivan arvoista.

  • Kiitos, kiitos, kiitos!! :)

   Ja hei hurjasti voimia sinne myös! On tää aikamoista. Tänään tuli 40 muuttolaatikkoa vielä lisää, nyt niitä on 70. Eiköhän riitä. Meillä uudessa kodissa (kuten nykyisessäkin) ON vain yksi vessa. Lähes päivittäin kaipaisi toista..

   Ihanaa, jos pystytte muuttamaan rauhassa, huone kerrallaan! Me vetästään kaikki yhellä kertaa, argh! :)

 4. Niinkuin puhuttiin, niin nyt todellakin pitää olla armollinen itselleen! Kevätaurinko tsemppaa sitten taas uuteen puhtiin.

  Jaksamista murunen!

 5. I so feel you :). Nimim. eilen aamulla pajahti 40 muuttolaatikkoa 21 neliön yksiöön. Mutta onneksi olen jo voiton puolella ja enää 10 laatikkoa to go :).

  Ja todellakin suklaa (tai muu herkku) on täysin sallittua tässä tilanteessa. Muutto on kuitenkin aina sen verran iso prosessi ja teillä erityisesti saari tuo vielä lisäjännittävyyttä, että herkuttelu on sallittua ellei jopa pakollista :).

  • Meillä täydentyi laatikkomäärä tänään seitsemäänkymmeneen kun Toni luki jostain että n. laatikko/neliö. Tässä on 65.. Oivoih. Täällä ei ole puoletkaan vielä täynnä.

   Herkkujen voimalla, jaksaa jaksaa! :D Tsemppiä hurjasti sinnekin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *