Fiiliksissä!


Nyt on kuulkaas kuplivaa lasissa ja kukkia pöydällä! Asuntokaupat on hoidettu ja voimme keskittyä tulevaan muuttoon. Senkin osalta on jo paljon tehty; on muuttoilmoitus, vuokrakuormuri, lauttamatka(hihhihii!!) ja autokuski. Vielä puuttuu muuttolaatikot ja muuttomiehet.. Olen myynyt huutiksessa jo suurimman osan isoista, meille turhista kamoista ja jäljellä on pienet ärsyttävät tavarat(lisää tulee koko ajan!!). Ne mitkä ei mene, heitetään surutta kierrätyskeskukseen(paitsi Ticketin haalarit).  Tulevassa, yli satavuotiaassa, puutalokodissamme kun ei ole sitä lämmintä häkkivarastoa, johon ääliö tavaransa jemmaa.

Kahden valvotun yön ja yhtä monen skumppalasin jälkeen, voin kertoa olevani juuri helkkarin hyvässä nousuhumalassa. Tämän illan pileet jää silti tähän ja suuntaan untuvapeiton alle uinumaan. Huomenna herätyskello soi aamuvarhaisella ja tiedossa on kauniit kuvaukset.

Ihan pharashta. HIK!

47 kommenttia kirjoitukselle “Fiiliksissä!

 1. Taisitte päästä sittenkin minne pitikin. Mä tiesin. Kunpa löytyisi minullekin se unelmien koti ja parka.

 2. Siistiä. Suokki kutsuu siis? :) Oliko vaikea prosessi päästä sinne, kaunis ja mielenkiintoinen paikka kaiken kaikkiaan. Onko siellä saaressa oma koulukin?

 3. Oi! Nostan näkymätöntä kuoharilasia teille! Oikeasti mulla on kyllä teemuki tässä pöydällä, ehkä nostan sittenkin sitä. Onnea ihan hirmuisesti uudesta kodista! Kevätkin taitaa tulla muuton myötä, ihanaa! :)

 4. Jee, onnea uuteen kotiin! Minua kiinnostaa, että onko uusi kotinne paljon nykyistä suurempi? Me (meitä on 3) asutaan piskuisessa pienessä kolmiossa, josta tykkään valtavasti. En haluaisi muuttaa koskaan!

  • No on tuo kokonaisuudessaan lähes tuplat nykyistä isompi, mutta pienemmälläkin pärjäisi. Kolmestaan kolmio on varmasti ihan riittävä. :)

 5. Voi kiitos tästä päivästä, olen niin onnellinen että pääsit tulemaan. En malta odottaa kuvia, narisen täällä nahoissani ;)

  Pus ihana!!

  • Kiitos sinulle ja teille! Päivästä jäi niin hyvä fiilis. Koitan olla nopea kuvien kanssa, juuri lataan niitä koneelle! :)

   Halauksia kaunis!

  • Ei minkään valtakunnan kiirusta, odottelen ihan mielelläni. Nuku hyvät yönet ja kahdetkin, palataan asiaan kun aika on kypsä. <3

  • Kiitos!! Se kyllä meni aika loistavasti. Kumpa pakkauskin menisi jotenkuten kivuttomasti, huoh.. Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan!

 6. Mieletöntä, toi kupliminen ja onnen poreilu välittyy tänne saakka! :D Onnea onnea koko jengille! Kuulostaa ihan superihanalta kodilta, on varmasti juuri sitä mitä olitte etsineetkin! <3

 7. No ni! Nyt sitten vinkit tänne jakoon! Kohtahan ne yleiset haut sinne on, aion uutterasti hakea, vaikka ihan toivotonta menoa se on. Laitan siihen paperiin suosittelijoihin tyypit jotka elelee siellä saarem aurinkoisessa paikassa :)

  • Voih, olispa mulla jotain hyviä vinkkejä antaa. Me ei siis olla muuttamassa hoitokunnan asuntoon. Sellaista kyllä silloin viime keväänä haettiin, mutta tuloksetta..

 8. onnea ja iloa uuteen kämppään! tämä uutinen nostatti hymyn omillekin kasvoille :)

  ps. kiitos viimeisestä! you’ve got mail.

 9. Toi on yks parhaita tunteita kun tietää että kohta muutetaan ja mahassa on uusien kivojen juttujen tutina (kun vaan ensin sais pakattua ja muutettua), paljon onnea!!

 10. Hii! Tekee tuntemattomankin iloiseksi, kun tietää täältä blogin kautta miten olet tuosta haaveillut, ja nyt se toteutuu!! Vähän sama juttu kuin ihailen kaikkia ihmisiä, jotka tekee elämässään just sitä mitä itse haluaa, ja nauttii siitä. ISosti ONnea, en tiedä voiko Suokin puutalossa olla muuta kuin onnellinen! :)

  • Kiitos!! Ihanaa että on mukanaeläjiä! Koitan kirjoitella tänne sekä ilot että surut. Eiköhän päällimmäiseksi jää se hyvä fiilis! :)

 11. Kuulehan. Mä olen aivan tuntematon ja aivan eri elämäntilanteessa, aivan sattumalta kerran blogiisi päätynyt. Mutta mä olen myös aivan sydänjuuriani myöten hurmaantunut sun tapaan kirjoittaa ja kertoa. Vaikutat niin viehättävältä persoonalta, sellaiselta, jolle hymyilisin kadulla pitkään. Tapa, jolla puhut elämästäsi ja perheestäsi, lämmittää vaikka pakkasta ois kolmekymmentä astetta. Sulla on selvästi hyvin kaunis sydän, se välittyy ruudun toisellekin puolelle. Miehesi on varsin onnekas ollessaan juuri sun, ystäväsi ovat varsin onnekkaita tuntiessaan sut, ja sun pojat on onnekkaita että niillä on noin ihku mamma.

  Haa! Aikamoista siirappia ja hattaraa. Mulla on tänään hyvä päivä, soulia & suklaata, ja kuplin niin paljon rakkautta maailmaa kohtaan, että oli pakko jakaa sitä sullekin. :) Olen niin onnellinen teidän perheen puolesta, teidän edessä on uusia mahtavia seikkailuja!

  • Kuulehan toinen. Sait mulle niin leveän hymyn naamalle ja ihan mielettömän ilon koko päiväksi, kun tämän kommentin näin. Kiitos! Rakastan kaikkea makeaa, myös siirappia ja hattaraa. Sunnuntait ovat vielä kaikkein pahimpia, kun herkkupäivän jälkeen pitää alistua kuuden päivän sokerittomaan elämään, että kyllä oli virtuaalisiirappi tarpeen! Vaikutat ihanalta tyypiltä! Pus!

 12. Hei, joskus aikoinaan luin suljettua blogiasi, mutta sitten jotenkin kaikkien blogien lukemiset vaan jäi.. ja eilen törmäsin ihan sattumalta jossain random-blogissa kommenttiisi, nimi vaikutti niin tutulta että oli pakko tulla kurkkaamaan :)

  Pojat on vielä ihan samannäköisiä kuin aiemminkin, ja teillä taitaa elämä olla mallillaan. Oli hauska törmätä tähän ”uuteen” blogiin ihan sattumalta!

  • Mä muistan sut! Ei siellä suljetussa niin paljon lukijoita ollut. Onpa kiva törmätä uudestaan, samanlaisia me täällä tosiaan ollaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *