Aarteiden äärellä

Noniin, varasto on siis käyty läpi ja nyt olen siirtynyt kaapistoihin. Pakkasin innolla seitsemän ensimmäistä muuttolaatikkoa leluilla ja peleillä, sitten siirryin kaappiin, jossa oli tärkeitä papereita. Niin. Kuinka tärkeitä ne maksetut laskut sitten ovatkaan? Voi perkele, sanon taas.

Mutta sieltä oikeista tärkeistä papereista tuli herttaisia muistoja esiin! Kaikki koulutodistukset, jokaisen vanhan kodin paperit, muutama eksynyt valokuva, synnytyskertomukset, vihkimistodistus, vanha passi ja paljon muuta. Kyllä muutto on sitten mahtavaa – ainakin vielä kun äitini on apuna. Ensi viikolla revin luultavasti hiukset päästäni.

10 kommenttia kirjoitukselle “Aarteiden äärellä

 1. Eläköön muutot, joiden myötä on lopulta aivan pakko käydä kaikki mahdolliset saattohoitolaatikot läpi. Tsemppiä! Siitä se turha lasti koko ajan kevenee ja uudessa on sitten kevyempi olo :) Onnea uuteen kotiin.

  • Kiitos murunen!! Syrän!!

   Mua alkaa kohta ottaa päähän se, ettei ehdi karsimaan kamaa, vaan alkaa vaan paiskoa kaikkea paniikissa laatikoihin.. Argh! Kyl se tästä. Joo joo.

 2. Auts, monta aikaa muuttoon?
  Auttaako jos sanon että se finaalin ihmekamaboksien raakkaamaton sisältö on veemäistä mutta myös vääjäämätöntä? :D

  • Perjantai aamuna saapuu perkeleen iso auto, viis miestä+mä. Nyt just on pieni turhautuminen tän pakkaamisen kanssa, blaaah. Kauhee kaaos, mut pikkujäbät kattoo tyytyväisenä Autot elokuvaa patjakasan päällä. Tarviin energiajuomaa. Ei oo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *